torstai, 29. tammikuu 2009

SAY7 RINGIN PÄÄTÖS

Tänään saapui SAYltani viimeinen lähetys - aivan ihastuttava! Paketissa oli jättikokoinen leimasin, taustapapereita, tarroja, hieno vanha sivistyssanakirja ja kauniita nauhoja/lankoja. Sayni paljastui Puksipuuksi! En kyllä yhtään arvannut, kuka oli Salainen Ystäväni.

Kiitos kaikista hienoista lähetyksistäsi, Puksipuu! Olet tuonut iloa ja valoa elämääni nämä kolme kuukautta. Inspiraatio on iskenyt useammin kuin kerran, kun olen yllätyksiäsi availlut. Olet ollut todella ihana Say!

Ja tässä kuva viimeisesta lähetyksestä:

torstai, 22. tammikuu 2009

VINTAGE BLISS ART PROJECTS 2008

Tässä muutamia tuotoksia Vintage Bliss projektista vuodelta 2008.

Heart Tin

 Heart Tin

Baby Shoe

Destinations Deco

Opera Divas Deco

Invitation to Dance Deco

Vintage Wedding Deco

Tea for Two Deco

Vintage Dreams Deco

Vintage Triptych

Verses Treasure Box

Verses Tresure Box

Verses Treasure Box

 

Cards inside the Verses Treasure Box

Little Missy Daisy Smith Wall Hanger

Flapper Deco Pocket

Flapper Deco Pocket

Dance of Death Triptych

keskiviikko, 21. tammikuu 2009

ILOPOSTIA SAYLTA

Haikein mielin, mutta ilahtuneena vastaanotin Sayni toiseksi viimeisen paketin. Sieltä löytyi rakastamiani papereita, ihania Ystävänpäivä tageja, jotka tulivat tarpeeseen sekä paperikukkia ja vanhoja postimerkkejä. Kiitos jälleen kerran Sinulle, oma Sayni! Ja anteeksi, kun postaan kuvan vasta nyt. Kamerani oli huollossa. Se on tehokäytössä, sillä se on yksi työkaluistani. Ilman sitä olisin hukassa!

Tässä Sayni lähetys kaikkien ihailtavaksi:

perjantai, 2. tammikuu 2009

JOULUTERVEISIÄ SAYLTA

Joulun kynnykselllä saapui Saylta ihastuttava paketti ihanuuksia: papereita, kiiltokuvia, korttipohjia, tarroja ja mukana oli myös pieni joululahja, joka paljastui kauniiksi vintage-ornamentiksi. Kiitos Sinulle, Sayni! Onnistut aina uudelleen ja uudelleen ilahduttamaan minua.

Ihastelkaapa näitä ihanuuksia:

2197152.jpg

Tässä tarkepi kuva kauniista vintage-ornamentista:

2197149.jpg

tiistai, 16. joulukuu 2008

HENGÄHDYS VINTAGEA

Posti toi minulle viime perjantaina ihanan vintage-paketin Sayltani. Kauniita papereita, pitsejä, kuvia, metallikoristeita sekä upean vanhan nuottivihon. Voi, näistä voi tehdä melkein mitä vaan! Kiitos, Say! Varsinkin nuo kierrätysjutut ovat mieluisia. Ja kysymykseesi vastaus: taustapaperit ovat aina tervetulleita, koska rakastan niitä!

No niin, tässä kuva lähetyksestä kaikkien ihailtavaksi:

2150224.jpg